fredag 8 februari 2013

Netflix

För ett tag sedan skaffade jag Netflix och blev ganska imponerad av smidigheten men besviken på utbudet, men efter lite trixande lyckades jag med en grym lösning.

Min AppleTV kör jag Netflix standard vilket innebär svensk text och svenska serier och filmer, men på min IPad kör jag samma konto men med det Amerikanska utbudet, vilket innebär ett betydligt större utbud med nyare serier och nyare filmer. Sedan använder jag AirPlay ifrån IPaden till AppleTVen.

Trixet är att få Netflix att tro du befinner dig i USA, vilket var ganska enkelt, genom att bara sätta en statiskt IP och ändra DNSen så funkade det :)

 

Idag när jag handlade såg jag att dom hade surdeg på burk, så jag tänkte försöka mig på ett surdegs bröd, eftersom alla goda brödrecept verkar behöva det.

Är faktiskt väldigt nöjd med resultatet, hoppas dom smakar lika gott som dom ser ut att göra.

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar