söndag 20 januari 2013

Haveri

Idag havererade vår diskmaskin, jag tror jag har listat ut problemet, vi får se om min teori fungerar. Annars blir det till att köpa en ny, det passar perfekt nu när Cathrine är sjukskriven och jag går på föräldrapenning.

Annars har vi haft fullt med besök idag, både svärföräldrarna och mina föräldrar. Även Jeanette kom förbi oförskämt brun, så vi har haft fullt upp.

Imorgon skall vi på bebis rytmik, det kan bli "intressant"

 

 

 

1 kommentar:

  1. En sak jag undrat över är att man bara får 180 dagar extra när man får tvillingar. Det vore intressant att höra framöver från någon som har tvillingar hur det upplevs.

    Kanske är det de första 6 månaderna som är mest kaotiska, och att det är mer som att ha ett syskon hemma sedan bara? Eller är det rent av märkligt/orimligt att inte få dubbel föräldrapenning när man har dubbelt så många spädbarn?

    SvaraRadera