söndag 20 januari 2013

Haveri

Idag havererade vår diskmaskin, jag tror jag har listat ut problemet, vi får se om min teori fungerar. Annars blir det till att köpa en ny, det passar perfekt nu när Cathrine är sjukskriven och jag går på föräldrapenning.

Annars har vi haft fullt med besök idag, både svärföräldrarna och mina föräldrar. Även Jeanette kom förbi oförskämt brun, så vi har haft fullt upp.

Imorgon skall vi på bebis rytmik, det kan bli "intressant"

 

 

 

2 kommentarer:

  1. En sak jag undrat över är att man bara får 180 dagar extra när man får tvillingar. Det vore intressant att höra framöver från någon som har tvillingar hur det upplevs.

    Kanske är det de första 6 månaderna som är mest kaotiska, och att det är mer som att ha ett syskon hemma sedan bara? Eller är det rent av märkligt/orimligt att inte få dubbel föräldrapenning när man har dubbelt så många spädbarn?

    SvaraRadera
  2. Additionally, the Live model has a widget for a stay chat, is in a position to} allow you to get in touch with the dealer. From humble beginnings amongst Italian soldiers, the game was popularized by French the Aristocracy, w88 login finally spreading far and wide. It now options prominently because the high curler card game of selection throughout Asia, Europe, and the Americas.

    SvaraRadera