lördag 12 januari 2013

Trött och det är kallt.

Här sitter man på Lördags morgon, klockan är 6 och det är kolsvart ute. Skall tända en brasa så det blir lite varmare. Man är verkligen svintrött, sist jag var uppe var klockan 4 och innan det 1 och jag la mig halv tolv. Att vara tvilling förälder tar på krafterna, men när jag bytte blöja får jag ett stort leende av Noah och då ändras jag ifrån trött och grinig till en varv glad prick. Men jag tar och tänder en brasa ändå.

 

3 kommentarer:

  1. Puh! Vi höll på sådär var tredje timme dygnet runt, men en kortare period, det var utmattande med bara ett barn. Man får påminna sig ofta om att det ändå går över.

    Om du vill diskutera flaskmatningstips kan jag rekommendera den här facebookgruppen, har lärt mig massor där: https://www.facebook.com/groups/236597469794190/?fref=ts Men du kanske har för fullt upp för sådan förströelse. :)

    SvaraRadera