torsdag 17 januari 2013

Hela Sverige bakar!

Om det är någon som inte platsar i hela Sverige bakar är det nog jag, vi har precis köpt en köksassistent och jag började med att baka tekakor, dom blev som stenhårda frallor, sedan skulle jag baka Scones med fetaost och soltorkade tomater och dom blev jätte kompakta och ganska platta.

Mitt senaste misslyckande var viktväktarmuffins, dom så jätte fina ut i ugnen tills det var fem minuter kvar, då bara dom kollapsade, och när dom var klara så var bara kanterna klar rester var deg.

Jag tror inte det där med bakning är min grej, bättre jag skaffar någon ny elektronisk pryl och kopplar in den istället.

 

Idag kom även Cathrines kompis och hälsade på, hon har oxå tvillingar, en tjej och en kille. Dom är 4 månader så dom är lite större, det är riktigt kul att se hur dom beter sig när dom är lite större.

Idag fyller dom små 8 veckor, hipp hipp hurra.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar